Υλικά

  • 200 γρ. γιαούρτι 2%
  • 100 γρ. τριμμένη καρύδα
  • 50 γρ. μέλι
  • 100 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το γιαούρτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε με την τριμμένη καρύδα και το μέλι.
  2. Μοιράστε το μείγμα σε παγοθήκες και βάλτε στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες.
  3. Λίγο πριν βγάλετε από την κατάψυξη τα σοκολατάκια λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  4. Ξεφορμάρετε τις μπουκιές καρύδας και περάστε από τη λιωμένη κουβερτούρα, μέχρι να καλυφθούν απ’ όλες τις πλευρές.
  5. Αφήστε να κρυώσει η κουβερτούρα και απολαύστε.