Υλικά
- 200 γρ. γιαούρτι 2%
- 100 γρ. τριμμένη καρύδα
- 50 γρ. μέλι
- 100 γρ. κουβερτούρα
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το γιαούρτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε με την τριμμένη καρύδα και το μέλι.
- Μοιράστε το μείγμα σε παγοθήκες και βάλτε στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες.
- Λίγο πριν βγάλετε από την κατάψυξη τα σοκολατάκια λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Ξεφορμάρετε τις μπουκιές καρύδας και περάστε από τη λιωμένη κουβερτούρα, μέχρι να καλυφθούν απ’ όλες τις πλευρές.
- Αφήστε να κρυώσει η κουβερτούρα και απολαύστε.