Υλικά
- 2 πολύ καλά βρασμένα αυγά
- 2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 2 κ. σ. μουστάρδα
- 2 φέτες μαρούλι
- 4 φέτες ψωμί ολικής άλεσης, φρυγανισμένο
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίστε τα αυγά και χωρίστε τον κρόκο από το λευκό μέρος τους.
- Με το πίσω μέρος ενός πιρουνιού πολτοποιήστε τον κρόκο αυγού με τη μουστάρδα για να φτιάξετε μια παχύρρευστη πάστα.
- Ανακατέψτε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και το ψιλοκομμένο ασπράδι αυγού.
- Προσθέστε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
- Μοιράστε το μείγμα πάνω σε 2 φέτες ψωμί.
- Τοποθετήστε από πάνω τα φύλλα μαρουλιού και καλύψτε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.