Υλικά

  • 500 γρ. σολομό
  • 2 φλ. τσαγιού σπανάκι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 60 γρ. τυρί κρέμα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Καρυκεύστε το σολομό με ρίγανη, δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
  2. Προσθέστε το σολομό, το σπανάκι, τα ντοματίνια και το τυρί κρέμα σε ένα ταψί για φούρνο και αλατοπιπερώστε τα λαχανικά.
  3. Ψήστε στους 200 βαθμούς για 12- 15 λεπτά.
  4. Βάλτε νερό να βράσει, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Προσθέστε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ώστε να γίνουν al dente.
  5. Σουρώστε τα ζυμαρικά, προσθέστε τα στο ταψί με το σολομό και ανακατέψτε. Αλατοπιπερώστε κατά βούληση.