Υλικά
- 500 γρ. σολομό
- 2 φλ. τσαγιού σπανάκι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 60 γρ. τυρί κρέμα
- Αλάτι, πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Καρυκεύστε το σολομό με ρίγανη, δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέστε το σολομό, το σπανάκι, τα ντοματίνια και το τυρί κρέμα σε ένα ταψί για φούρνο και αλατοπιπερώστε τα λαχανικά.
- Ψήστε στους 200 βαθμούς για 12- 15 λεπτά.
- Βάλτε νερό να βράσει, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Προσθέστε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ώστε να γίνουν al dente.
- Σουρώστε τα ζυμαρικά, προσθέστε τα στο ταψί με το σολομό και ανακατέψτε. Αλατοπιπερώστε κατά βούληση.