Υλικά
- 4 αβοκάντο
- 3 αυγά
- 1 φλ. τσαγιού αλεύρι
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
- 1 κ. σ. καρύκευμα με ιταλικά μπαχαρικά
- 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Κόψτε τα αβοκάντο στη μέση κατά μήκος και στη συνέχεια κόψτε τα σε σφήνες.
- Τοποθετήστε τα αυγά σε έναν πάτο και χτυπήστε τα ελαφρώς.
- Σε ένα άλλο πιάτο προσθέστε το αλεύρι και σε ένα τρίτο την τριμμένη φρυγανιά με το ιταλικό καρύκευμα, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι.
- Βουτήξτε το αβοκάντο στο αλεύρι, στη συνέχεια στο αυγό και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά.
- Τοποθετήστε τα αβοκάντο στο ταψί και ραντίστε ελαφρώς με ελαιόλαδο.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 12-14 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά.