Υλικά
- 500 γρ. σολομό
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1 κ. γλ. πάπρικα
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόψτε τον σολομό σε κύβους.
- Βάλτε το σολομό σε ένα μπολ, προσθέστε το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε την τριμμένη παρμεζάνα και τα μπαχαρικά και ανακατέψτε απαλά μέχρι τα κομμάτια σολομού να ανακατευτούν από όλες τις πλευρές.
- Τηγανίστε στο air fryer στους 180 βαθμούς για 6 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
- Γαρνίρετε με μαϊντανό και συνοδέψτε με βραστό μπρόκολο.