Υλικά
- 1 1/2 φλ. τσαγιού κουσκούς
- 1 1/2 φλ. τσαγιού αγγούρι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1 φλ. τσαγιού κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1/2 φλ. τσαγιού ελιές Καλαμών, κομμένες στη μέση
- 1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού (περίπου 1 λεμόνι)
- 2 κ. σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
- 1/2 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη
- 1 κ. γλ. αλάτι ή περισσότερο κατά βούληση
- 1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 180 γρ. θρυμματισμένη φέτα
Εκτέλεση
- Βράστε το κους κους σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σουρώστε, ξεπλύνετε με κρύο νερό και τοποθετήστε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέστε στο μπολ τα αγγούρια, τα ντοματίια, το κρεμμύδι, τις ελιές, τον άνηθο, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το χυμό φρέσκου λεμονιού, το ξύδι, την αποξηραμένη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε.
- Ρίξτε τη φέτα και ανακατέψτε ξανά.
- Καλύψτε με διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο για μία ώρα πριν σερβίρετε.