Υλικά

  • 400 ml γάλα καρύδας
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 φλ. τσαγιού κορν φλάουρ
  • 1 πρέζα κανέλα αλεσμένη

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη και το αλάτι σε μια κατσαρόλα.
  2. Βάλτε 3 έως 4 κουταλιές της σούπας γάλα καρύδας σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε το κορν φλάουρ μέχρι να διαλυθεί καλά. Ρίξτε το στην κατσαρόλα και ανακατέψτε.
  3. Αφήστε το μείγμα να πάρει βράση ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει λείο και πηχτό, περίπου 5 λεπτά.
  4. Αδειάστε το σε φόρμες, καλύψτε κάθε μία με πλαστική μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί η κρέμα, 3 ώρες έως 2 ημέρες.
  5. Περάστε με ένα λεπτό μαχαίρι τις άκρες κάθε φόρμας και αναποδογυρίστε σε πιάτα σερβιρίσματος.
  6. Γαρνίρετε με κανέλα και απολαύστε.