Υλικά
- 1/2 κιλό κιμά από χοιρινό λουκάνικο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 φλ. τσαγιού έτοιμο μείγμα για μπισκότα
- 1/2 κιλό τσένταρ, τριμμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Βάλτε το λουκάνικο σε θερμοκρασία δωματίου και το μείγμα μπισκότων σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε με τα χέρια σας μέχρι να ενωθούν καλά
- Προσθέστε το τριμμένο τυρί τσένταρ και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
- Πλάστε το μείγμα σε περίπου 30 μπάλες σε μέγεθος καρυδιού και τοποθετήστε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και να ψηθεί το λουκάνικο, 20 έως 25 λεπτά.