Υλικά
- 500 γρ. κοτόπουλο, βρασμένο και θρυμματισμένο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 πράσο, ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 200 γρ. φέτα τριμμένη
- αυγά
- 1 φλ. τσαγιού γάλα
- Αλάτι και πιπέρι
- Για τη ζύμη: 500 γρ. φύλλο κρούστας, 1 φλ. τσαγιού λάδι, 1 φλ. τσαγιού νερό, 1/2 φλ. τσαγιού ξύδι, αλάτι
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε τα υλικά για το φύλλο σε ένα μπολ μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Αφήστε το φύλλο να ξεκουραστεί για περίπου 30 λεπτά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι, το πράσο, την πιπεριά, τη φέτα, αλάτι και πιπέρι.
- Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε τα αυγά και προσθέστε το γάλα.
- Προσθέστε τα αυγά στο μείγμα κοτόπουλου και ανακατέψτε καλά.
- Ανοίξτε το φύλλο και τοποθετήστε μια στρώση σε ένα ταψί.
- Ρίξτε μια ποσότητα από το μείγμα κοτόπουλου.
- Συνεχίστε να τοποθετείτε φύλλο και μείγμα μέχρι να τελειώσετε.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρυσαφί χρώμα.