Υλικά

  • 500 γρ. κοτόπουλο, βρασμένο και θρυμματισμένο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 πράσο, ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 200 γρ. φέτα τριμμένη
  • αυγά
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Για τη ζύμη: 500 γρ. φύλλο κρούστας, 1 φλ. τσαγιού λάδι, 1 φλ. τσαγιού νερό, 1/2 φλ. τσαγιού ξύδι, αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε τα υλικά για το φύλλο σε ένα μπολ μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Αφήστε το φύλλο να ξεκουραστεί για περίπου 30 λεπτά.
  3. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι, το πράσο, την πιπεριά, τη φέτα, αλάτι και πιπέρι.
  4. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε τα αυγά και προσθέστε το γάλα.
  5. Προσθέστε τα αυγά στο μείγμα κοτόπουλου και ανακατέψτε καλά.
  6. Ανοίξτε το φύλλο και τοποθετήστε μια στρώση σε ένα ταψί.
  7. Ρίξτε μια ποσότητα από το μείγμα κοτόπουλου.
  8. Συνεχίστε να τοποθετείτε φύλλο και μείγμα μέχρι να τελειώσετε.
  9. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρυσαφί χρώμα.