Με μικτά πρόσημα ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές τις οι βασικοί δείκτες της Wall Street με το δείκτη Dow Jones να σημειώνει για τέταρτη διαδοχική ημέρα κέρδη λόγω των καλύτερων των εκτιμήσεων αποτελεσμάτων της DuPont.

Η έναρξη των συναλλαγών βρήκε τους δείκτες να διαπραγματεύονται με θετικά πρόσημα στον απόηχο των καλύτερων των εταιρικών αποτελεσμάτων καθώς της ανόδου των τιμών κατοικίας το Μάιο.

Ωστόσο μετά τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για την καταναλωτική εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ τον Ιούλιο, Nasdaq και S&P 500 διέγραψαν τα κέρδη σημειώνοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια των συναλλαγών εναλλαγές προσήμων.

O δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης σημείωσε πτώση μεγαλύτερη των εκτιμήσεων, αυξάνοντας τις ανησυχίες για τις καταναλωτικές δαπάνες το δεύτερο εξάμηνο.

Τα στοιχεία του Conference Board, εμφάνισαν υποχώρηση του δείκτη στις 50,4 μονάδες ενώ τον Ιούνιο είχε διαμορφωθεί στις 54,3 μονάδες με βάση τα αναθεωρημένα στοιχεία.

Ο δείκτης Dow Jones σημείωσε άνοδο +0,12% και διαμορφώθηκε στις 10.537,69 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq κατέγραψε πτώση -0,36% και έκλεισε στις 2.288,25 μονάδες. O S&P 500 σημείωσε πτώση -0,1% και διαμορφώθηκε στις 1.113,84 μονάδες.