Διανύουμε ημέρες καύσωνα, με τη ζέστη να είναι ανυπόφορη και τα βράδια. Οπότε, λογικά κι εσείς για έξοδο για ποτό να σκέφτεστε «πού να πηγαίνουμε στο κέντρο». Αν κάνετε αυτή την ερώτηση με την παρέα σας, σας έχουμε τρία μπαράκια για ποτάκι στα πέριξ που θα περάσετε καλά.

Hide & Seek

Εάν αναζητάτε μία εξωτική απόδραση από την καθημερινότητα, τότε θα βρείτε το καταφύγιο σας στο Hide & Seek, στη λεωφόρο Κηφισίας 254. Στο βάθος ενός διαδρόμου στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, θα ανακαλύψετε μια ατμοσφαιρική, δενδρόφυτη αυλή που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη λεωφόρο και θα σας βάλει σε mood διακοπών. Στα δυνατά χαρτιά του η ενημερωμένη μπάρα με τα ευφάνταστα cocktails των ταλαντούχων bartenders που ταιριάζουν ωραία με τα πιάτα του μενού και καλύπτουν κάθε γούστο.

Artisanal

Στην κουκλίστικη αυλή του Artisanal ((Ζηρίνη 2, Κηφισιά) πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τα έντονα χρώματα, τα πολλά λουλούδια, το πράσινο και τα αρώματα, καθώς και το ιδιαίτερο design. Με φόντο το πανέμορφο σκηνικό του, θα απολαύσετε τα πιο δροσερά κοκτέιλ.

B- Κουτί

Η ατμόσφαιρα στο B-Kouti Art Bar Cafe (Νικολάου Τρυπιά 33, Ν. Φιλαδέλφεια) που παραπέμπει σε γαλλικό cabaret, με τις κόκκινες βελούδινες κουρτίνες, τα ρετρό φωτιστικά και το έντονο στοιχείο του ξύλου, θα σας ενθουσιάσει. Ανοιχτό από το πρωί για καφέ, το καθιερωμένο στέκι ξεχωρίζει και για την ενημερωμένη μπάρα του. Επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και εξαιρετικά cocktails -όλα αποτελούν έμπνευση της ομάδας του B-Kouti- με πρωτότυπες γεύσεις και αρώματα συγκαταλέγονται στα δυνατά χαρτιά του.