Το καλοκαίρι στην Αθήνα έχει τη δική του γοητεία. Ειδικά, το βράδυ μία έξοδος για χαλαρό ποτάκι κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό, είναι η καλύτερη επιλογή για να αποφορτιστείτε από το άγχος της καθημερινότητας, αλλά κυρίως να ξεχάσετε ότι είστε καλοκαιριάτικα στην πόλη.

Παρακάτω σας έχουμε στέκια στην πόλη σε ειδυλλιακή τοποθεσία που αποτελούν έναν καλό λόγο να δώσετε ραντεβού για ποτό ή cocktail κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Retire

Το Ergon House μάς έχει συνηθίσει μόνο σε πρωτότυπες ιδέες, όπως και αυτή που συναντάται στην ταράτσα του (Μητροπόλεως 26- 28). Φωτάκια που δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα, η Ακρόπολη σε γκρο πλαν και ένα μπαρ- καντίνα με ελάχιστες αλλά νόστιμες γευστικές προτάσεις και σούπερ cocktails για τα καλοκαιρινά βράδια κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας.

Piu Verde

Με ασυναγώνιστο ατού την ειδυλλιακή τοποθεσία του μέσα στο καταπράσινο Άλσος του Παπάγου, το Piu Verde αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά για ολόκληρο το κοινό της Αθήνας. Σε μια έκταση 3.000 τ.μ. γεμάτη με πεύκα, τρεχούμενα νερά και μια τεχνητή λίμνη θα έχετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να απολαύσετε ένα ιδιαίτερο τοπίο, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας.

Ιστιοπλοϊκός

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία στον Πειραιά, στο γραφικό λιμανάκι του Μικρολίμανου, ο Ιστιοπλοϊκός σάς υποδέχεται με άκρως ανανεωμένη «εμφάνιση» σε έναν μοντέρνο χώρο με βασικά χαρακτηριστικά τα γήινα χρώματα, τις μοντέρνες γραμμές και έντονο το στοιχείο του ξύλου. Με την αίσθηση ότι αιωρείστε πάνω από τη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό και το cocktail σας σε ένα όμορφο περιβάλλον. Προτιμήστε την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Οι εικόνες που απλώνονται μπροστά σας απλά μαγικές.