Το “Sleeping Dog-Το κουτί της Πανδώρας” είναι μια μίνι σειρά εγκλήματος και θρίλερ που έχει κυκλοφορήσει στο Netflix και βρίσκεται στην 1η θέση στην χώρα μας.

Ακολουθεί η κριτική της σειράς από την ομάδα του Lordoftheseries.gr

Η πλοκή του Sleeping Dog ξεκινά μερικούς μήνες μετά τη δολοφονία του Δικαστή Herres. Για αυτό το έγκλημα, ένα μέλος μιας τοπικής συμμορίας στους δρόμους, ο Mussa Basher, καταδικάστηκε, χάρη σε μερικά αποδεικτικά στοιχεία που βρέθηκαν από την αστυνομία και στην μαρτυρία του Mike Atlas. Ωστόσο, στο παρόν, ανακαλύπτουμε ότι ο Mussa είχε ένα άλλοθι, οπότε τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν “φυτεμένα” και η μαρτυρία του Atlas δεν μπορούσε να είναι σωστή. Ωστόσο, ο Atlas δεν θυμάται τίποτα, και καθώς προχωρούν τα επεισόδια, ανακαλύπτουμε την αλήθεια μαζί με αυτόν.

Η σειρά “Sleeping Dog” είναι μία σειρά όπου αργεί υπερβολικά η πλοκή, και αν θέλετε να την παρακολουθήσετε, πρέπει να έχεται αρκετή υπομονή, αλλά και προσοχή σε ό,τι βλέπεται. Αν πάλι είστε από αυτούς που βαριούνται εύκολα, σίγουρα δεν σας την προετείνουμε.

Στη σειρά, εκτός από τον Mike, την κόρη τους και τον Jul, οι υπόλοιποι χαρακτήρες δεν είναι τόσο ιδιαίτεροι, η εξέλιξή και η υποκριτική τους παραμένουν σε ένα μέτριο επίπεδο καθ’ όλη την διάρκεια της season,

Σεναριακά, αν είστε απαιτητικό κοινό, τότε θα μπορείτε εύκολα να προβλέψετε μερικές ανατροπές της σειράς, πράγμα που θα σας απογοητεύσει. Είναι από τις σειρές που καταφέρνουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον σας από την αρχή, αλλά αφού παρακολουθήσετε και την συνέχεια σου αφήνει μία μικρή απογοήτευση.

Βέβαια το συνολικό επίπεδο παραγωγής είναι αρκετά καλό καθώς θα δείτε και αρκετές σκηνές αλλά και ανατροπές που θα σας αρέσουν. Βέβαια αυτά δεν είναι αρκετά ούτε να δικαιολογεί την πρώτη θέση αλλά ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από μία μέτρια σειρά για να περάσει η ώρα σας.