Για πολλά γούστα είναι οι αποψινές επιλογές για διασκέδαση και μάλιστα δωρεάν!

Από τις 18:00 η Πλατεία Συντάγματος θα πλημμυρίσει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, για να ακολουθήσει στις 19:00 η φωταγώγηση του δέντρου. Αμέσως μετά, και για μία ώρα, τη μελωδική σκυτάλη θα πάρουν τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων με συναυλία της Big Band, χαρίζοντας όμορφες μουσικές στιγμές σε όσους θα βρίσκονται εκεί.

Αλλά και ο δήμος Αργυρόπουλος διοργανώνει δωρεάν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Σήμερα: Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Αργυρούπολης «Γιώργος Μιχαλακέας» στην Αίθουσα συναυλιών Ωδείου. Κύπρου 97, Αργυρούπολη, στις 19.30.

Δωρεάν συναυλία «Ρομαντισμός και Χριστούγεννα», από τη Μικτή Χορωδία του ωδείου «Σαπφώ». Μια Διπλή συναυλία γεμάτη από τις μουσικές των συνθετών της Ρομανικής εποχής και από τα κατανυκτικά τραγούδια, ύμνους και μουσικές των Χριστουγέννων, όπως ερμηνεύονται από διαφορετικούς λαούς και γλώσσες στο πέρασμα των αιώνων. Θα ακουστούν έργα των: Schubert, Schumann, Chopin, Debussy, Rachmaninoff, Saint-Saens, Reger, Dourante, Franck, Vivaldi, Mozart, Παπακωνσταντίνου, Χρήστου, Σφυρή καθώς και Παραδοσιακά Κάλαντα από κιθάρα, πιάνο, τσέλο και φωνή.Στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Αίθουσα: Foyer Ισογείου). Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Αθήνα, στις 19:00.

Δωρεάν θεατρική παράσταση «Το Σκλαβί» από την παιδική-νεανική σκηνή του Δήμου Ιλίου, σε σκηνοθεσία Δ. Χριστοδούλου. Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στις 18.00.

Η μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και τα πολυκαταστήματα notosgalleries και notoshome μετατρέπουν το κέντρο της Αθήνας σε ένα απέραντο Χριστουγεννιάτικο τοπίο με πολλές εκπλήξεις, happenings, αγαπημένους καλλιτέχνες, πυροτεχνήματα, δώρα και Ένα τεράστιο παγοδρόμιο 300 τετραγωνικών μέτρων. Θα λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες και ώρες και θα είναι ελεύθερο για όλους. Η γιορτή ξεκινά από τις βιτρίνες των δύο πολυκαταστημάτων μόδας & ομορφιάς και ειδών σπιτιού, notosgalleries & notoshome. Στις 23/12 τα notosgalleries & notoshome θα υποδεχτούν στο παγοδρόμιο τον ΝΙΝΟ που θα μοιράσει στους θαυμαστές του αυτόγραφα και ευχές. Τα πάρτυ συνεχίζονται, από τους σταθμούς ΔΡΟΜΟΣ 89.8 και Athens Radio DJay 92.5 στις 11, 18, 19 και 23/12. Στην Πλατεία Κοτζιά.