Πολλές είναι οι επιλογές για δωρεάν διασκέδαση που προσφέρει απόψε η Αθήνα. Πάρτε μια γεύση και οργανώστε το βράδυ σας.

Απόψε μπορείτε να βρεθείτε στην παρουσίαση του νέου δίσκου των Cyanna.Με νέα προσθήκη στα μέλη του γκρουπ, συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς, αλλά κυρίως με γνήσια rock ‘n’ roll διάθεση, οι Cyanna καταφτάνουν με το νέο τους δίσκο End Is Near! Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει DJ set από φίλους μουσικούς, μέλη των Transistor & των Rosebleed. Στο Τώρα Κ44. Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, στις 22.00.

Βραδιές τζαζ στο Brown’s Cigar Lounge. Δύο ερμηνευτές της τζαζ, η Eva Kesselring και ο Sami Amiris σε μια μουσική διαδρομή, από great jazz standards μέχρι blues, chanson και bossa nova. Στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

Συνεχίζονται οι κύκλοι συζητήσεων, αυτή τη φορά με θέμα: Η φύση της Τύχης και της Ατυχίας. Οι προλήψεις που σχετίζονται με τα σημάδια τύχης ή κακοτυχίας είναι αναρίθμητες. Είμαστε έρμαια κάποιας καλής ή κακής τύχης ή κύριοι της ζωής μας; Γιατί όμως φαίνεται ότι η θεά τύχη άλλους ευνοεί και περιφρονεί άλλους; Δεν θα ήταν καλύτερα η τύχη να βρισκόταν στα χέρια μας; Ή μήπως κάπως έτσι είναι τα πράγματα; Στο «Νέα Ακρόπολη». Αγίου Μελετίου 29 (Κυψέλη), στις 20.00.

Τέλος, έκθεση αφίσας Happy Rebirthday στη Στοά του Βιβλίου. Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΚΕΘΕΑ διοργανώνει την αναδρομική έκθεση αφίσας Happy Rebirthday με θέμα τα ναρκωτικά και την απεξάρτηση.