Πάνω στην ώρα για το φετινό καλοκαίρι, το Netflix μας φέρνει μια νέα σειρά που θα μας ταξιδέψει στα πιο υπέροχα, τα πιο απίθανα εξοχικά καταλύματα του κόσμου.

The World’s Most Amazing Vacation Rentals τη λένε και κάνει πρεμιέρα σήμερα, 18 Ιουνίου 2021.

Τα πιο Απίστευτα Ενοικιαζόμενα στον Κόσμο: Τι να δεις σήμερα στο Netflix

«Αυτή η εμπειρία μού άνοιξε τα μάτια για όλα αυτά τα διαμάντια που υπάρχουν στον κόσμο και μου έδειξε ότι το κατάλυμα μπορεί να είναι ο προορισμός», είπε χαρακτηριστικά στο People μία από τους τρεις παρουσιαστές, η Megan Batoon.

Όλοι ονειρευόμαστε να εξερευνήσουμε τον κόσμο χωρίς τις γνώριμες έγνοιες του καιρού μας και αυτό ακριβώς υπόσχεται η σειρά, μια χαλαρή ξενάγηση σε ομορφιές του πλανήτη και μοναδικά εξοχικά.

Τα πιο Απίστευτα Ενοικιαζόμενα στον Κόσμο θα μας πάνε μια βόλτα σε μερικά από τα πιο ξεχωριστά καταλύματα, ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης σαν την Airbnb δηλαδή.

Δεν είναι όλα βέβαια για τον πλούσιο ταξιδιώτη, καθώς πλάι στα ιδιωτικά νησιά και τις πανάκριβες εξοχικές επαύλεις υπάρχουν και πιο προσιτά πράγματα. Ακόμα και δεντρόσπιτα!

«Έχοντας ως γνώμονα κάθε πορτοφόλι, τρεις ταξιδιώτες επισκέπτονται σε αυτήν τη σειρά ριάλιτι ενοικιαζόμενα εξοχικά σε όλο τον κόσμο και μοιράζονται συμβουλές και κόλπα», μας λέει το Netflix στη σύνοψη της πρώτης σεζόν.

Η σειρά δεν επικεντρώνεται μόνο στα σπίτια, αλλά και στην ίδια την εμπειρία του ταξιδιού, από δραστηριότητες αναψυχής μέχρι και tips για μετακίνηση και φαγητό.