Έρωτας και ρομάντζο, κουστούμια εποχής και σκηνές μάχης, ακόμα και ταξίδια στον χρόνο έχει το υπερφιλόδοξο Outlander, μια σειρά του αμερικανικού καλωδιακού καναλιού Starz που ξεκίνησε το 2014.

Είναι γνωστό πως το Outlander θα πάει και για έκτη και για έβδομη σεζόν και η εύλογη ερώτηση είναι πότε θα τις δούμε στο Netflix.

Οι πηγές που ήθελαν τον έκτο κύκλο να έρχεται τον Ιούνιο του 2021 δεν επιβεβαιώθηκαν. Το Netflix προσθέτει αργά και νωχελικά τους κύκλους, με τους πρώτους δύο να καταφτάνουν στη streaming πλατφόρμα τον Μάιο του 2019.

Δεν πήρε πολύ στο παγκόσμιο κοινό να ανακαλύψει το βραβευμένο Outlander, μια σειρά που έχει λες κάτι για όλους. Γι’ αυτό και έφτασε στα Top 10 του Netflix αρκετών χωρών.

Τι γίνεται όμως με τη χαρακτηριστική καθυστέρηση του έκτου κύκλου; Πόσο μάλλον που η ανακοίνωση για ανανέωση της σειράς για πέμπτο και έκτο κύκλο έγινε τον Μάιο του 2018!

Ξέρουμε για την ώρα πως η έκτη σεζόν θα αποτελείται από 12 επεισόδια, όπως ξέρουμε και πως τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν αρχικά τον Μάιο του 2020. Γεγονός που δεν συνέβη εξαιτίας της πανδημίας.

Το περιοδικό Elle αποκάλυψε τον Φεβρουάριο του 2021 πως τα γυρίσματα είχαν αρχίσει στη Σκοτία.

Οι εκτιμήσεις θέλουν τον νέο κύκλο να καταφτάνει στα τέλη του 2021 ή τις αρχές του 2022, με δεδομένο ότι η παραγωγή θα ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα.