Φέτος, ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί εντελώς ψηφιακά και για πρώτη φορά θα μπορουν να παρουν μερος υποψηφιοι από τη διεθνή σκηνή bartending.

Το Digital Futurist Mixologist 2020 είναι η ευκαιρία για δημιουργικούς μπάρμαν να κάνουν μια βουτιά στο φουτουριστικό κίνημα τέχνης και σχεδιασμού που είχε ισχυρή επιρροή στην Ιταλική κοκτέιλ σκηνή του 1900. Οι υποψήφιοι θα χρησιμοποιήσουν τη φαντασία και το δημιουργικό τους ταλέντο για να δημιουργήσουν  ένα κοκτέιλ (ή «polibibita») και us  αποκτήσουν εμπειρία εμπνευσμένη από τον φουτουριστή mixologist  και καλλιτέχνη Filippo Marinetti, χρησιμοποιώντας μόνο ιταλικά προϊόντα.

Οι συμμετοχές πρεπει να  έχουν υποβληθεί έως τις 30 Ιουνίου στο [email protected] και θα δημοσιευτουν στη σελίδα Facebook του Cocchi, ενθαρρύνοντας τους θαυμαστές να κάνουν like στα αγαπημένα τους κοκτειλ.

Μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων θα επιλέξει τους πέντε διαγωνιζόμενους που έχουν δημιουργήσει τα πιο εντυπωσιακα κοκτέιλ με  τις περισσότερες ψήφους. Θα κληθούν να εισέλθουν στον τελικό που θα διεξαχθεί ο στις 21 Ιουλίου 2020 μπροστά από μια ομάδα πολύ γνωστων  προσωπικοτητων στο χωρο του κοκτειλ όπως ο Erik Lorincz (Kwant Bar, Λονδίνο), Valentino Longo (Le Sirenuse, Μαϊάμι), Fulvio Piccinino (συγγραφέας του βιβλίου “La Miscelazione Futurista – The αυταρχική ιταλική απάντηση στα κοκτέιλ της δεκαετίας του 1930 “) και Roberto Bava (Διευθύνων Σύμβουλος Giulio Cocchi).

Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει  ποιος  θα στεφθεί Digital Futurist Mixologist 2020 και κληρονόμος των Futurist Mixologists για τις  αρχές του εικοστού αιώνα.

Οι συμμετοχές ανοίγουν από σήμερα έως τις 30 Ιουνίου 2020 – Για πληροφορίες και για υποβολή συμμετοχών παρακαλώ επικοινωνήστε: [email protected].