Τρεις γευστικές προτάσεις δίνουν το παρών στην πόλη, φέρνοντας αέρα ανανέωσης στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.

Ένα αυθεντικό, γαλλικό μπιστρό, ένα all day με έμφαση στη μεσογειακή κουζίνα και ένα εστιατόριο με προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας, στα όσα ενδιαφέροντα αξίζει να επισκεφτείτε.

Chez Lucien

Το αγαπημένο bistro των Άνω Πετραλώνων επανέρχεται και πάλι στη γαστρονομική σκηνή της πόλης, το οποίο συναντάται, πλέον, στον πολυχώρο του Bios (Πειραιώς 84). Η επιτυχημένη συνταγή παραμένει η ίδια, με την ομάδα του να συνεχίζει να μυεί τους επισκέπτες του στην αυθεντική, γαλλική γαστρονομική κουλτούρα.

Με σταθερά το άψογο σέρβις που χαρακτήριζε την λειτουργία του και για τα χρόνια που συναντιόταν στη γραφική γειτονιά των Πετραλώνων, η μοναδική διαφοροποίηση ως προς την λειτουργία του είναι ο περιορισμένος αριθμός κρατήσεων (τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες λειτουργίας, σερβίρει και πάλι στο κοινό από τις 20 Σεπτεμβρίου).

Χελώνα

Επί της πολυσύχναστης Ερμού (Νο 121) στο ύψος του Θησείου, η Χελώνα φιλοξενείται σε έναν υπέροχο χώρο ακριβώς πάνω από την ολοκαίνουρια κάβα Νέκταρ. Ο χώρος του εστιατορίου ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του, ενώ από τα βασικά χαρακτηριστικά του η walk in κάβα και το cigar room.

Το μενού του αποτελείται από γευστικές προτάσεις για το πρωί, ενώ ο κατάλογος συμπληρώνεται και με μία κάρτα με επιλογές που συνοδεύουν το κρασί ή προτάσεις για ένα κυρίως γεύμα ή δείπνο. Στα συν η ενημερωμένη cocktail list, καθώς και η μεγάλη γκάμα σε premium αποστάγματα.

Alo

Στον πεζόδρομο της Δελφών στο Κολωνάκι, εκεί όπου κάποτε συναντούσαμε το αγαπημένο «Εν Δελφοίς» σήμερα λειτουργεί το Alo. Ένα όμορφα διαμορφωμένο all day μπιστρό, για τις μέρες αλλά και τα βράδια σας στην καθιερωμένη περιοχή του κέντρου.

Οι προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας έχουν την τιμητική τους στον κατάλογο, οι οποίες συνοδεύονται ιδανικά με κάποια από τις επιλεγμένες προτάσεις της wine list, με ως επί το πλείστον επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα.