Ο Σεπτέμβριος μάς υποδέχεται με την επιστροφή του Ματ Ντέιμον στο ρόλο του Τζέισον Μπορν, την Αντέλ Εξαρχόπουλος να πρωταγωνιστεί σε ένα ερωτικό δράμα, τη συνέχεια του δημοφιλούς animation «Ψάχνοντας το Νέμο» («Ψάχνοντας τη Ντόρι» η νέα ταινία) και δύο ακόμη ταινίες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Τζέϊσον Μπορν»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Πολ Γκρίνγκρας με τους: Ματ Ντέιμον, Τόμι Λι Τζόουνς, Αλίσια Βικάντερ, Τζούλια Στάιλς

Η Νίκι Πάρσονς εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του Τζέισον Μπορν, έχοντας στα χέρια της ένα στικάκι με πληροφορίες σχετικά με σκοτεινές επιχειρήσεις της CIA. Η συνάντησή τους στη φλεγόμενη από αντιμνημονιακές κινητοποιήσεις Αθήνα θα πάρει απροσδόκητη τροπή, με τον πρώην πράκτορα να ταξιδεύει σε Βερολίνο, Λονδίνο και, τέλος, στην πατρίδα του για να αναμετρηθεί με το παρελθόν αλλά και να σταματήσει το μυστικό πρόγραμμα της CIA που θέλει να ελέγξει τον κυβερνοχώρο.

«Sing Street»

Ιρλανδο-αγγλο-αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Κάρνεϊ με τους: Φέρντια Γουόλς-Πίλο, Λούσι Μπόιντον, Έινταν Γκίλεν, Τζακ Ρέινορ

Στο Δουβλίνο των ’80s ο Κόνορ αναγκάζεται να αλλάξει σχολείο λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων της οικογένειάς του. Έξω από το αυτό θα γνωρίσει τη Ράφινα, μια όμορφη κοπέλα που ονειρεύεται να μεταναστεύσει στο Λονδίνο για να γίνει μοντέλο. Για να την προσεγγίσει, ο Κόνορ θα φτιάξει ένα μαθητικό συγκρότημα μαζί με τους λιγότερο δημοφιλείς συμμαθητές του. Ο αδερφός του Μπρένταν λειτουργεί σαν μέντοράς του, την ίδια στιγμή που προσπαθεί να βρει το δικό του προσανατολισμό μέσα στην ακμαία μουσική σκηνή της εποχής.

«Παράφορα»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Πιέρ Γκοντό με τους: Αντέλ Εξαρχόπουλος, Γκιγιόμ Γκαγιέν, Στεφανί Κλεό

Ο Ζαν είναι ο φιλόδοξος διευθυντής ενός γαλλικού σωφρονιστικού καταστήματος. Όταν εμφανίζεται η Άννα στη φυλακή του, δεν αργεί να πέσει θύμα της άγριας ομορφιάς της – ο μεσήλικος δείχνει έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για τη νεαρή κρατούμενη.

«Ο Δρόμος για το Λα Παζ»

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Φρανσίσκο Βαρόνε με τους: Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα, Ερνέστρο Σουάρες, Ελίζαμπεθ Μπανκς

Ο Σεμπαστιάν μετακομίζει μαζί με τη φίλη του σε ένα νέο διαμέρισμα στο Μπουένος Άιρες. Μόνο που το τηλέφωνο που βρίσκουν εκεί ανήκει σε μια εταιρεία μεταφορών. Με τις οικονομικές δυσκολίες να τον πνίγουν, ο νεαρός Αργεντινός αποφασίζει να δουλέψει ως παράνομος ταξιτζής. Μια μέρα ένας ηλικιωμένος πελάτης θα του ζητήσει να τον μεταφέρει στο Λα Παζ της Βολιβίας έναντι αδρής αμοιβής.

«Ψάχνοντας την Ντόρι»

Aμερικανικό animation, σκηνοθεσία Άντριου Στάντον, Άνγκους ΜακΛέιν

Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του Νέμο στο σπίτι του είναι η σειρά της ξεχασιάρας Ντόρι να ηγηθεί μιας νέας αναζήτησης. Η συμπαθέστατη μπλε ψαρίνα ξεκινά μια επικίνδυνη εκστρατεία για να βρει την οικογένειά της στην άλλη άκρη του ωκεανού.