H Κοsmocar A.E. διοργάνωσε για ακόμα μία φορά τον εθνικό διαγωνισμό Audi Twin Cup στον οποίο συμμετείχαν οι τεχνικοί και οι σύμβουλοι Service απ’ όλους τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Service Audi με στόχο τις καλύτερες προσφερόμενες υπηρεσίες στο service.

Το service αξιώσεων δημιουργείται λόγω των ανθρώπων που το υπηρετούν. Πίσω από κάθε υπηρεσία συνεργείου υπάρχουν αφοσιωμένοι εργαζόμενοι με εξειδικευμένες γνώσεις και υψηλές αξιώσεις για την εργασία τους. Ο διαγωνισμός προωθεί την κατάρτιση, τον ενθουσιασμό, την κινητοποίηση των εργαζομένων με στόχο τον βέλτιστο συνδυασμό παραγωγικού (μηχανικών, αρχιμηχανικών κ.α.) και οργανωτικού προσωπικού (συμβούλων service κ.α. ) προς όφελος του πελάτη.

Πλήρης συγκέντρωση, πέρασμα μέσα από απαιτητικές διαδρομές, τερματισμός με μαεστρία και επαγγελματική δεινότητα.

Η ομάδα της εταιρείας Μανδύλας Υποκατάστημα Karenta A.E. (Θεσσαλονίκη) διαγωνιζόμενη σε δύο απαιτητικούς γύρους 56 συνολικά ερωτήσεων αναδείχθηκε νικήτρια σε εθνικό επίπεδο το 2014.

Για την Kosmocar A.E. η επιτυχής διεξαγωγή του εν λόγω διαγωνισμού επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υψηλό επίπεδο γνώσεων από όλους που εργάζονται στη μάρκα Audi με στόχο την προσφορά στον πελάτη Audi των καλύτερων υπηρεσιών service στην ελληνική αγορά.