Με τον Μακέντα να σκοράρει στο ντεμπούτο του ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρώτη του νίκη με τον Κλοντ Μακελελέ ως προπονητή επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας της Athens Kallithea, η οποία έπαιζε με 10 παίκτες από το 28ο λεπτό λόγω αποβολής του Μουτίνιο.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 19′ ο Καστάνιο εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ και βρήκε τον Μπαρτόλο, ο οποίος νίκησε τον Μπαραγκάν για το 0-1. Οι Αρκάδες πήραν έτσι το προβάδισμα και στο 28′ τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα για αυτούς αφού ο Μουτίνιο είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για το φάουλ στον Μπαρτόλο, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι δεν τα παράτησε, προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και τα κατάφερε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ντελί στον Βασιλόγιαννη, με τον Τζάνι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το 1-1.

Στο β’ μέρος ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν αυτός που προσπαθούσε περισσότερο για το δεύτερο γκολ, με την Athens Kallithea, από την άλλη πλευρά, να αμύνεται με δεδομένο το αριθμητικό μειονέκτημα. Η ομάδα του Ντονάτι, είναι η αλήθεια, κατάφερνε να μην απειλείται ιδιαίτερα, στο 71′ όμως ο Μπιλέ έκανε ωραία ενέργεια και έδωσε στον Καλτσά που βρήκε δίχτυα για το 1-2.

Η ομάδα της Τρίπολης ήταν, πλέον, αγκαλιά με τη νίκη και την «κλείδωσε» στο 77′ με το 1-3 από τον Μακέντα στο ντεμπούτο του, μετά τη σέντρα του Μπαρτόλο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 94′ η Athens Kallithea θα μπορούσε να μειώσει σε 2-3 αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το δυνατό σουτ του Ντιμπά.

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μανθάτης (78΄ Λουκίνας), Σοϊρί, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Ματίγιεβιτς (46΄ Τσιβελεκίδης), Ματίγια (65΄ Εντιαγέ), Ντιμπά, Τζιάνι (78΄ Ντεμέτριους), Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης (78΄ Βαλμπουενά).

Αστέρας Τρίπολης (Κλοντ Μακελελέ): Τσιντώτας, Αλάγκμπε (62΄ Γκος), Ντελί, Καστάνο (67΄ Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (59΄ Καλτσάς), Άλχο, Μπαρτόλο, Ρέτζις (67΄ Μπιλέ), Άνταμ (59΄ Μακέντα).