Ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται έως τώρα με καταμετρημένο το 90,70% των ψηφισάντων. Σε θρίλερ όμως εξελίσσεται η μάχη για τη δεύτερη θέση καθώς ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνει ποσοστό 21,69% και ο Παύλος Γερουλάνος ποσοστό 20,91%.

Με δεδομένο όμως ότι απομένει το 30% της ενσωμάτωσης στην Αττική όλα μπορούν να συμβούν. Ο Παύλος Γερουλάνος έχει μια δυναμική στην Αττική που συνεχώς ανεβάζει το ποσοστό του ενώ αντίθετα ο Χάρης Δούκας βρίσκεται στην τέταρτη θέση με διαφορά περίπου 5.000 ψήφων από τον κ. Γερουλάνο, χωρίς να δείχνει κάποια τάση να ανεβαίνει.

Αν η αυξανόμενη δυναμική του Παύλου Γερουλάνου επιβεβαιωθεί υπάρχει πολύ μεγάλη δυνατότητα να φτάσει τον Χάρη Δούκα και η διαφορά μεταξύ των δύο να είναι μερικές εκατοντάδες ψήφοι!

Όπως εκτιμούν τα επιτελεία και των δύο υποψηφίων σε περίπτωση μάλιστα που η διαφορά των δύο ειναι στο 0,1% είναι σίγουρο πως η πλευρά του ηττημένου, δηλαδή του τρίτου να ζητήσει σίγουρα επανακαταμέτρηση ψήφων, γεγονός που μπορεί να αναβάλει την διαδικασία εκλογής την επόμενη Κυριακή.