Μετά από ένα προωθητικό «παιχνίδι», η νεοσύστατη κινέζικη εταιρεία Qoros παρουσιάζει το Qoros 3 City SUV. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, η εταιρεία είναι πολύ δραστήρια, καθώς έχει ήδη παρουσιάσει τα 3 Sedan και 3 Hatch, ενώ λίγους μήνες πριν μάς σύστησε με το εντυπωσιακό πρωτότυπο Qoros 9 sedan.

Το αστικό crossover στηρίζεται στο 3 Hatch και το ντεμπούτο του έχει προγραμματιστεί να γίνει αργότερα αυτόν τον μήνα στην έκθεση του Guangzhou, ώστε να αρχίσει την εμπορική του καριέρα στην Κίνα στο πρώτο μισό του 2015.

Αναφορικά με τη σχεδίασή του, το Qoros 3 City SUV συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το hatchback μοντέλο, με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα πλαστικά προστατευτικά, να τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Οι ομοιότητες με το Qoros 3 Hatch συνεχίζονται και στο εσωτερικό, του οποίου ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει δερμάτινα καθίσματα, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα με οθόνη αφής και κάμερα οπισθοπορείας.

Για την κίνηση του νέου μοντέλου, θα είναι υπεύθυνο ένα 1.600άρι μοτέρ με 126 ίππους στην ατμοσφαιρική του εκδοχή και με 156 στην υπετροφοδοτούμενη. Οι επιλογές σε κιβώτια ταχυτήτων περιλαμβάνουν ένα 6άρι μηχανικό και ένα 6άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Πηγή: autotriti.gr