Ο ανεξάρτητος διεθνής οργανισμός AutoBest, που αποτελείται από 31 έγκριτους δημοσιογράφους αυτοκινήτου από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες, (ανάμεσά τους και ένας από την Ελλάδα) και το διαδικτυακό/έντυπο “motori”, απονέμει το βραβείο “Company Best 2020” στην Skoda. Σύμφωνα με ανακοίνωση του AutoBest, το βραβείο απονέμεται ως «αναγνώριση της δυναμικής ανάπτυξης της μάρκας σε πολλές αγορές παγκοσμίως και των καινοτόμων διαδικασιών που έχει παρουσιάσει στην παραγωγή οχημάτων».

Επιπλέον, η Skoda Octavia βρίσκεται ήδη στην τελική φάση του AutoBest, ως ένα από τα υποψήφια μοντέλα για το βραβείο “Best Buy Car of Europe 2021”, του πιο προβεβλημένου ετήσιου βραβείου του οργανισμού.

Το βραβείο Company Best 2020 αποτελεί επιβράβευση της εντυπωσιακής ανάπτυξης της Skoda στις διεθνείς αγορές και της εφαρμογής καινοτόμων ιδεών στην παραγωγή. Αναλύοντας το σκεπτικό της απονομής του βραβείου, τα μέλη του AutoBest σχολίασαν την εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου αγοράς της μάρκας και τον αριθμό των νέων ταξινομήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.