Την άποψη ότι η Williams μπορεί να είναι η δεύτερη πιο γρήγορη ομάδα του πρωταθλήματος της Formula 1 εξέφρασε ο Φελίπε Μάσα, μετά το εναρκτήριο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα Albert Park της Μελβούρνης.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος πιλότος να μην κατάφερε να δει την καρό σημαία, λόγω του ατυχήματος που είχε με τον Καμούι Κομπαγιάσι στην εκκίνηση του αγώνα, ωστόσο ο ίδιος πιστεύει πως προς το παρόν πίσω από την Mercedes –ομάδα που χαρακτήρισε ως την πιο γρήγορη- όλα είναι ανοιχτά.

«H McLaren έκανε καλό αγώνα. Τερμάτισαν και τα δύο μονοθέσια της στους βαθμούς. Μπορώ να πω ότι στην Αυστραλία ήταν ένα γκραν πρι στο οποίο θα μπορούσε και η Williams να δει και δύο μονοθέσια της να πλασάρονται σε παρόμοιες θέσεις με αυτές των μονοθεσίων της McLaren. Τα πάντα είναι πιθανά τώρα. Κάνοντας σύγκριση με τις άλλες ομάδες μπορώ να πω πως προς το παρόν η Mercedes είναι η πιο γρήγορη ομάδα, αλλά πίσω από την Mercedes όλα είναι ανοιχτά», ήταν τα λόγια του Μάσα για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το μονοθέσιο και με την απόδοση που έχουμε. Ωστόσο, ακόμη έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και εγώ πιέζω πραγματικά πολύ την ομάδα για να είμαστε όλο και καλύτεροι. Το μονοθέσιο μας είναι πιο ανταγωνιστικό κατά τη διάρκεια των αγώνων από ότι στις κατατακτήριες».

Πηγή: sport-fm.gr