Την άποψη ότι η κυριαρχία του Σεμπάστιαν Φέτελ τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Formula 1 κάνει κακό στο σπορ εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Γερμανός πιλότος στην Κορέα πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του και όγδοη της σεζόν, θέτοντας τις βάσεις για τον τέταρτο τίτλο του.

Ακόμη, ο Χάμιλτον τόνισε πως πια δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο, όπως δεν υπήρχε και κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας του Μίκαελ Σουμάχερ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως τότε ξυπνούσε για να δει μόνο τις εκκινήσεις και ξανακοιμόταν αφού ήξερε ποιος θα ήταν ο νικητής.

«Ο Φέτελ έχει ήδη πάρει τον τίτλο, εκτός και αν δεν τερματίσει στους υπόλοιπους αγώνες. Πιθανότατα να μπορεί να το πανηγυρίσει ακόμη και αν δεν τερματίσει σε κάποιους αγώνες. Προσωπικά, νιώθω τον κόσμο γιατί θυμάμαι την περίοδο που ο Μίκαελ Σουμάχερ έπαιρνε τις νίκες. Θυμάμαι ξυπνούσα τα πρωινά έβλεπα τις εκκινήσεις μετά πήγαινα για ύπνο και ξυπνούσα ξανά όταν είχε τελειώσει το γκραν πρι γιατί ήδη ήξερα τι είχε συμβεί. Είμαι σίγουρος ότι και τώρα αρκετός κόσμος κάνει το ίδιο», δήλωσε ο Χάμιλτον.

Πηγή: sport-fm.gr