Στις ατυχίες που έχει αντιμετωπίσει ο ίδιος, αλλά και ο Κίμι Ραϊκόνεν, αναφέρθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari τόνισε πως συγκριτικά με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Σεμπάστιαν Φέτελ του οποίου όλοι οι αγώνες είναι σχεδόν άψογοι, έχει χάσει βαθμούς σε δυο γκραν πρι τα οποία δεν είχαν εξελιχθεί όπως θα ήθελε.

Ωστόσο, ο Αλόνσο -ο οποίος απέχει 36 βαθμούς από τον Γερμανό πιλότο- τόνισε πως δεν πρέπει να τα παρατήσουν, δίνοντας το σύνθημα στη σκουντερία να συνεχίσουν μαζί να προσπαθούν για να ανακάμψουν.

«Ο Σεμπάστιαν κάνει φανταστική δουλειά, σχεδόν όλοι του οι αγώνες ήταν τέλειοι, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα. Πάντα έχει καλή απόδοση στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά και κατά τη διάρκεια των γκραν πρι. Εγώ είχα δύο άτυχες στιγμές. Μία στη Μαλαισία και μία στο Μπαχρέιν. Ο Κίμι βρίσκονταν πολύ κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος και στη συνέχεια αντιμετώπισε πρόβλημα στο γκραν πρι του Μονακό και του Καναδά.

Συνεπώς, πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε για να ανακάμψουμε από αυτά τα αποτελέσματα. Η Red Bull έχει πολύ καλή απόδοση και βελτιώνεται συγκριτικά με το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος».

Πηγή: sport-fm.gr