Ο πιλότος της Lotus τόνισε πως ανυπομονεί για το εναρκτήριο γκραν πρι στην πίστα της Μελβούρνης, στο οποίο όμως δεν μπορεί να γνωρίζει από τώρα την απόδοση της E21.

Ακόμη, ο Γκροσάν αναφέρθηκε πως φέτος έχει περισσότερα πλεονεκτήματα, δεδομένου ότι ξέρει καλύτερα την ομάδα, το μονοθέσιο, όπως και τις πίστες.

«Νιώθω πολύ πιο σίγουρος όσο πλησιάζει η έναρξη της σεζόν. Πέρυσι υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, οπότε τώρα η ιδέα είναι να διατηρήσουμε την απόδοσή μας και εγώ να δείξω συνέπεια στα αποτελέσματα. Πλέον έχω περισσότερη εμπειρία από ότι πέρυσι και ανυπομονώ για τη σεζόν», ήταν τα λόγια του πιλότου της Lotus για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Νομίζω πως η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε μία κατηγορία είναι καλό για δύο απόψεις. Το πρώτο γιατί ξέρεις καλύτερα τις πίστες, το μονοθέσιο και το πώς αυτό δουλεύει, καθώς επίσης τι πρέπει να κάνεις και τι όχι. Έπειτα υπάρχει συνέχεια στην ομάδα, κάτι το οποίο είναι επίσης σημαντικό. Η E21 είναι μια εξέλιξη της E20 και σίγουρα είμαστε ένα βήμα μπροστά. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ και έχει δώσει τον καλύτερο τους εαυτό. Ας δούμε λοιπόν πως θα πάει ο πρώτος αγώνας, αλλά προς το παρόν δεν έχω καμία απάντηση για την απόδοσή μας».

Πηγή: sport-fm.gr