Αισιόδοξος πως την επόμενη σεζόν το μονοθέσιο της McLaren θα ταιριάζει καλύτερα στα χαρακτηριστικά του δήλωσε ο Τζένσον Μπάτον.

Ο βρετανός πιλότος ακόμη αναφέρθηκε στο γκραν πρι στη πίστα «Circuit Of The Americas»(16-18/11) εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα είναι ανταγωνιστικοί όπως και οι αντίπαλοι τους (Red Bull, Ferrari και Lotus).

«Για μένα αυτή η σεζόν ήταν πιο δύσκολη από τις δύο προηγούμενες. Το μονοθέσιο είναι γρήγορο, αυτό το έχουμε αποδείξει σε αρκετές περιπτώσεις. Ακόμη, νομίζω πως το μονοθέσιο της επόμενης σεζόν θα μου ταιριάζει περισσότερο, κάτι που με ενθουσιάζει πάρα πολύ», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Αν κάποιος ξέρει την πίστα, πιθανότατα είμαστε εμείς, επειδή ο προσομοιωτής μας είναι ο καλύτερος. Έχουμε καλή αίσθηση. Είναι ένα δύσκολο σιρκουί για τα μονοθέσια και τα ελαστικά, ιδιαίτερα στο πρώτο κομμάτι. Από τη στροφή ένα μέχρι την εννιά η χάραξη είναι πολύ γρήγορη. Το μονοθέσιο μας φαίνεται πως δουλεύει καλά σε αυτές τις συνθήκες και στη συνέχεια η πίστα έχει πολλές αργές στροφές. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως η Red Bull, Ferrari και Lotus», πρόσθεσε.

Πηγή: Sport-fm.gr