Με ιδιαίτερο κουπέ στυλ και 4θυρο αμάξωμα, το οικογενειακού ύφους VW CC είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά.

Το VW CC αποτελεί την ανανεωμένο εκδοχή του Passat CC που γνωρίζουμε ήδη. Το βασικό χαρακτηριστικό του εν λόγω οικογενειακού μοντέλου είναι ότι συνδυάζει 4θυρο αμάξωμα και έντονα κουπέ στυλ που το διαφοροποιεί σημαντικά από τα παραδοσιακά μεσαία σεντάν.

Η διάθεσή του στην ελληνική αγορά πραγματοποιείται με αρκετά καλή έκδοση από πλευράς εξοπλισμού, με μοτέρ βενζίνης TSI 1,8 και 2,0 λίτρων ισχύος 160 και 210 ίππους αντίστοιχα.

Επίσης, υπάρχει και ένα diesel μοτέρ 2,0 λίτρων με 140PS. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο σειριακό DSG.

Στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου συναντάμε, μεταξύ άλλων, ζάντες αλουμινίου, φώτα ημέρας, προβολείς Bi-Xenon, προβολείς ομίχλης, πλήρες σετ αερόσακων, ESP, σπορ καθίσματα, σπορ ανάρτηση με σύστημα Dynamic Chassis Control (στην έκδοση των 210PS), Climatronic, ηχοσύστημα και υπολογιστή ταξιδίου.

Oι τιμές του γερμανικού μοντέλου ξεκινούν από τα 28.500 ευρώ για την έκδοση 1,8 ΤSI 160PS. Με 37.340 ευρώ μπορεί να αποκτηθεί το VW CC με 2λιτρο diesel μοτέρ 140PS.

Πηγή: autotriti.gr