H εικονιζόμενη ιδιοκατασκευή φωτογραφήθηκε αρχικά στην πρόσφατη έκθεση μοτοσυκλέτας της Βερόνα, στην Ιταλία. Ονομάζεται «Meravigliosa Creatura» («Υπέροχο Πλάσμα» στα ιταλικά).

Το «Πλάσμα» κατασκευάστηκε επί τούτου, για να εντυπωσιάσει το κοινό της έκθεσης. Είναι βασισμένο στο Ducati 749 που σίγουρα δεν είναι από τα ομορφότερα μοντέλα της εταιρείας.

Όμως η Meravigliosa Creatura είναι πανέμορφη. Η σύλληψη και κατασκευή της οφείλεται στους καλούς ανθρώπους του South Garage Cafe. Πρόκειται για μια φίρμα εδραιωμένη στην νότια Ιταλία, που έχει τη βάση της στο Caggiano, δίπλα στο Salerno. Και αυτό δεν είναι το πρώτο 749 που μετατρέπουν.

Μάλιστα το «Υπέροχο Πλάσμα» χρησιμοποιεί πολλές από τις λύσεις που είχαν χρησιμοποιηθεί στην υλοποίηση του πρωτότυπου «A Pascal» το οποίο ήταν βαμμένο σε μαύρο ματ και φορούσε ένα μίνι φέρινγκ.

Στην προσπάθειά της να προσδώσει μια εικόνα εποχής στο «Πλάσμα», η ομάδα που έχει επικεφαλής τον Σινιόρ Martinez επέφερε κάποιες αλλαγές, με πιο σημαντική την προσθήκη ενός προβολέα της Baites.

Επίσης ζήτησαν το χρώμα Gray/Kendy Reddish Purple της Triumph από τους ειδικούς της Ivan Design, οι οποίοι συμπλήρωσαν τη βαφή με τα λευκά σειρήτια και το πιστοποιητικό αυθεντικότητας στην ουρά.

Το «Υπέροχο Πλάσμα» είναι ελαφρύ, δυνατό, γρήγορο και όμορφο. Η δουλειά του South Garage Cafe είναι εκπληκτική και οι λεπτομέρειες γοητεύουν.

Απολαύστε τη δημιουργία τους στις φωτογραφίες που ακολουθούν: