Για τα όσα είπε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης περί νοθείας ρωτήθηκε από το Νewsbeast ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών σήμερα, Πέμπτη 28/3. Ο Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για το αν μπορεί μια κυβέρνηση να κάνει νοθεία, απάντησε: «Μια κυβέρνηση επίορκη που προφανώς δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει σε τέτοιο βαθμό στην Ελλάδα, προφανώς και μπορεί».

«Το επίορκη το λέει ο κ. Ραγκούσης και είναι από το κεφάλι του προφανώς», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε: «Να μας πει σε ποια κυβέρνηση συμμετείχαν υπουργοί που έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα από τη δικαιοσύνη για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άσκηση των καθηκόντων τους. Η απάντηση είναι από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

«Λέει πράγματα σε δυο προεκτάσεις. Η μια είναι η σοβαρή και έχει να κάνει με την συνειδητή υπονόμευση του πολιτεύματος. Προσέξτε: Δεν το είπαμε και ούτε επρόκειτο να το πούμε το 2019 για μια κυβέρνηση που αποχωρούσε και είχε παραυπουργείο στο Μαξίμου μετά από δήλωση του κ. Κοντονή, με δυο υπουργούς καταδικασμένους, πρώην υπουργό ο οποίος μιλούσε ξεκάθαρα για ανάγκη φυλάκισης των πολιτικών αντιπάλων και δεν είπαμε τίποτα για τις εκλογές γιατί είναι ένα κεκτημένο 50 ετών που κανείς δεν έχει αμφισβητήσει. Πρέπει να καταλάβουν ότι προσβάλλουν τη χώρα και την δημοκρατία Είναι μια διάσταση σοβαρή και δεν θα την αφήσουμε να περάσει έτσι έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε το πολίτευμα» συμπλήρωσε.

«Ακόμα και αυτές οι επαίσχυντες ενέργειες απαιτούν μια ικανότητα. Εδώ μιλάμε για την κωμικοτραγική διάσταση του πράγματος. Προφανώς βλέπουν ότι κανείς δεν αγοράζει αυτές τις θεωρίες συνομωσίας μηδενισμού και υπονόμευσης και ψάχνουν να βρουν κάτι μέχρι την επόμενη αποτυχία τους. Κανείς δεν τους παίρνει σοβαρά αλλά κάποια πράγματα ξεπερνούν και την δική τους γελοιότητα» είπε κλείνοντας.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση