Δίχως τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση Καλλιάνου. Η μητέρα του πολιτικού και σύζυγος του θανόντος, Δημήτρη Καλλιάνου, κατηγόρησε τον γιατρό που του ακρωτηρίασε το δάκτυλο, λόγω γάγγραινας, ότι του έδωσε «φακελάκι» 500 ευρώ.

Ο ίδιος αρνείται αυτή την κατηγορία και με ανακοίνωση των δικηγόρων του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Γιάννη Παπαριστείδη ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου:

Ο εντολέας μας Ι.Κ., σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής.

Περιμένει–καρτερικά-την διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα προβλήματα υγείας του αποθανόντος καθώς και οι ιατρικές πράξεις, που έλαβαν χώρα, με ακρίβεια λεπτού, καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.

Η σημερινή όμως όψιμη -άκραια –συκοφαντική επίθεση της οικογένειας Καλλιάνου σε βάρος ενός Καθηγητή Πανεπιστημίου, με διαχρονικό διεθνές επιστημονικό αποτύπωμα, που πλήττει την ηθική του υπόσταση και επιχειρεί την κοινωνική του εξόντωση ,υποχρεώνει τον εντολέα μας να απαντήσει: ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος.

Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού. Πέραν της ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς. Ο εντολέας μας άμεσα θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του.