Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του αποκαλούμενου «ψευτογιατρού» από τα Καλύβια, ο οποίος κατηγορείται ότι εξαπατούσε ασθενείς με δήθεν επαναστατικές θεραπείες, εισπράττοντας τεράστια χρηματικά ποσά.

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εισηγείται την παραπομπή του σε δίκη με πολύ βαριές κατηγορίες.

Όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πρόκειται για έναν 67χρονο σήμερα φυσικοθεραπευτή, ο οποίος συστηνόταν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ως νευρολόγος και για περισσότερο απο μια δεκαετία σε συνεργασία με εναν Γερμανό γιατρό φέρεται να παρακινούσε ασθενείς με σοβαρές παθήσεις να σταματήσουν τις θεραπείες.

Κατηγορείται ότι τους πουλούσε δήθεν «μαγικά» φυαλίδια και ενέσεις βλαστοκυτάρρων, εισπράττοντας χιλιάδες ευρώ και χρησιμοποιούσε ηχηρά ονόματα για να πείθει τα ανυποψίαστα θύματά του.

Η εισαγγέλεας προτείνει να καθήσει στο εδώλιο ο κατηγορούμενος «ψευτογιατρός» για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο από κοινού κατά συρροή, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, και απάτη σε βαθμό κακουργήματος, καθώς από τη δράση του φαίνεται πως αποκόμισε οικονομικό όφελος πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Ο κατηγορουμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες.