Η Αnya Talor-Joy είναι από τις πρωταγωνίστριες του 77ου φεστιβάλ των Καννών, όπου βρίσκεται για την πρεμιέρα της ταινίας «Furiosa: A mad max saga», και έκανε δυο εμφανίσεις τις οποίες σχολιάσαμε με ενθουσιασμό, η πρώτη με ένα υπέροχο Dior φόρεμα και η δεύτερη με ένα σύνολο Jil Sander.

Yπάρχει όμως και μια ακόμη εμφάνιση της ηθοποιού στην οποία σαφώς και δέσποζε το αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα το signature τεράστιο ψάθινο καπέλο XL Pamela με την υπογραφή του Jacquemus, την οποία επιλέξαμε να σας τη δείξουμε στην πιο αληθινή στιγμή της: Σε ένα βίντεο οn the go.

H Anya Taylor-Joy κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο που την περιμένει και στη διαδρομή όσο κι αν οι υπεύθυνοι της ασφάλειας προσπαθούν να απομακρύνουν τους θαυμαστές, εκείνοι επιμένουν να τους υπογράψει αυτόγραφα. Η ηθοποιός περπατάει με όσο το δυνατόν πιο γρήγορο βήμα πάνω στα ψηλοτάκουνα πέδιλά της, αλλά με φοβερά skills υπογράφει όσο περισσότερα αυτόγραφα μπορεί, φορώντας το τεράστιο καπέλο της και ολοκληρώνοντας τα πάντα με τεράστιο ταλέντο. #mood.