Η Λένα Δροσάκη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης «Άτλας της δεκαετίας του 2000» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα μίντι, αφηρημένο floral φόρεμα, το οποίο αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για μια ανοιξιάτικη εμφάνιση και ταιριάζει σε όλες τις ώρες, ακόμη και για μια επίσημη εμφάνιση.

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με μαύρα ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα και κόκκινο κραγιόν.

Γιατί να επιλέξετε ένα floral φόρεμα

Το floral φόρεμα είναι ένα είδος φορέματος που χαρακτηρίζεται από το λουλουδάτο σχέδιο του ύφασματος. Τα floral φορέματα είναι δημοφιλή σε κάθε εποχή του χρόνου, αλλά ιδιαίτερα δημοφιλή την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς αντικατοπτρίζουν τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια της φύσης.

Τα floral φορέματα μπορούν να έχουν διάφορα σχέδια και στυλ, από μικρά έως μεγάλα λουλούδια, απλά ή πολύχρωμα, με διαφορετικά φόντα και σχήματα. Μπορούν επίσης να παρουσιάζουν διαφορετικά μήκη, όπως μίνι, μίντι ή μακριά, και διαφορετικά σχέδια κοψίματα λαιμού, όπως αυτά με V-neck, scoop neck, ή halter neck.

Τα floral φορέματα είναι κατάλληλα για πολλές περιστάσεις, από καθημερινές εμφανίσεις μέχρι πιο επίσημες ή εορταστικές εκδηλώσεις, ανάλογα με το στιλ του φορέματος και τον τρόπο που συνδυάζεται. Συνήθως συνδυάζονται με φλατ ή ψηλοτάκουνα παπούτσια και αξεσουάρ που αναδεικνύουν το λουλουδάτο σχέδιο του φορέματος.

Oι προτάσεις μας

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΟΜΠΟ ΜΕ ΛΙΝΟ ZARA 49,95€ 
ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΛΟΡΑΛ ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΛΙΝΟ ZARA 29,95€ 
ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ZARA 45,95€ 
ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑ-ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΕ ΖΩΝΗ 39,95€