Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη ενόψει του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΡΗΣΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο των προληπτικών ερευνών που διενεργούνται, χθες συνελήφθη ο υπεύθυνος εγγραφής μελών του ΑΡΗ, ενώ σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία με αφορμή ανάρτηση σε ιστοσελίδα που πρόσκειται σε ΠΑΟΚ, με τη συνδρομή της υποδιεύθυνσης δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, για υποκίνηση δια του διαδικτύου σε πράξεις βίας.

Yπενθυμίζεται ότι ενόψει του αγώνα έχουν απαγορευτεί οι πορείες.

Η ανάρτηση στην σελίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ:

«Όλοι την Κυριακή στις 15:30 το μεσημέρι στην Καμάρα για μια πορεία που θα μείνει στην ιστορία. Το ασπρόμαυρο τσουνάμι θα κατευθυνθεί με τα πόδια (μπορούν εννοείται να έρθουν με οχήματα άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή με μικρά παιδιά) προς το Makedonia Palace .

Προκειμένου να μας ακούσουν οι παίκτες μας και να μας νιώσουν δίπλα τους…. Θα καταλήξουμε όλοι μαζί στην Τούμπα όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη. Εμείς είμαστε ο Βορράς και την Κυριακή η πόλη του Π.Α.Ο.Κ γιορτάζει. Δεν πρέπει να λείπει κανένας απ’ αυτή τη γιορτή γιατί θα τη θυμόμαστε για πάντα.

Υ.Γ: Τσαλαπατήστε τους

Μετά τιμής,

Σύνδεσμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ.».