Η Μέλανι Ρόουζ είναι η οικοδέσποινα της νέας σειράς ριάλιτι του Netflix «How To Build a Sex Room» που βαίνει στον «αέρα» σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, αρχικά ειδικευόταν σε πολυτελείς κουζίνες και μπάνια. Ωστόσο, πριν περίπου 10 χρόνια αποφάσισε να μπει στον κόσμο των «δωματίων του σεξ», όταν ένας πελάτης τη ρώτησε αν είχε σχεδιάσει ποτέ ένα.

«Είπα “όχι”, αλλά ήμουν περίεργη. Έτσι, πήγα σπίτι και έκανα κάποια έρευνα (για τα δωμάτια του σεξ). Σκέφτηκα: “αυτά δεν φαίνονται και πολύ…. ελκυστικά, είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα!”», είπε.

Η Ρόουζ συναντά διάφορα ζευγάρια που της εκμυστηρεύονται τις φαντασιώσεις τους και τη συμβουλεύονται για το πώς θα καταφέρουν να μετατρέψουν έναν χώρο στο σπίτι τους, σε έναν ιδιωτικό… «σαρκικό παράδεισο».

«Αγάπη μου, είμαι η Μαίρη Πόπινς των δωματίων του σεξ», είπε η Ρόουζ, στην The Post, αναφερόμενη στη νέα της δουλειά. Όπως εκμυστηρεύτηκε το παρατσούκλι της το έδωσε ένας από τους πελάτες της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, σκοπός του ριάλιτι είναι η 54χρονη παρουσιάστρια, να βοηθήσει τα ζευγάρια να μεταμορφώσουν τα σπίτια τους σε kinky παιδικές χαρές. Ανάλογα πάντα με τα γούστα του εκάστοτε ζευγαριού…

Στην εκπομπή, η Rose επισκέπτεται κάθε ζευγάρι στο σπίτι του και αξιολογεί τον χώρο που θέλουν να μετατρέψουν σε δωμάτιο του σεξ, όπως ένα υπόγειο ή ένα ελεύθερο δωμάτιο.

«Κάποιοι όταν ακούνε για sex room, η εικόνα που έχουν στο μυαλό τους είναι πως αφορά κάτι αηδιαστικό και βρώμικο. Και δεν είναι», είπε. «Φέρνω ζευγάρια κοντά, συζητάω με τους συντρόφους και τους φέρνω αυτό που επιθυμούν στις φαντασιώσεις τους» ανέφερε.

Όπως είπε για το πολυερωτικό ζευγάρι Lester και Soriya, αυτό περιελάμβανε τη δημιουργία ενός «μπουντρουμιού πολυτελείας» όπως ανέφερε. Το «ιδιαίτερο» δωμάτιο αποτελείται από ένα κρεβάτι πλάτους 9 ποδιών για να φιλοξενεί τους πέντε συντρόφους του ζευγαριού καθώς και μία ντουλάπα με καλάθια που περιέχουν τα αγαπημένα σεξουαλικά παιχνίδια τους. Το σκηνικό ολοκληρώνεται με αισθησιακά βελούδινα πάνελ καθώς και ένα έπιπλο που λειτουργεί ως κλουβί.

Από την άλλη, το πιο καλλιτεχνικό ζευγάρι Μπέτι και Μπρόντι, ήθελαν ένα δωμάτιο για να το χρησιμοποιούν όταν μεταμορφώνονται τα βράδια και υποδύονται διάφορες περσόνες. Γι’ αυτούς η Ρόουζ σχεδίασε ένα μπάνιο με αίσθηση από Χόλιγουντ. Διακόσμησε ειδικά την μπανιέρα με λεπτομέρειες από στοιχεία δουλείας, συμπεριλαμβανομένης μιας κρεμαστής ράβδου πάνω από την οροφή για να εξερευνήσει το ζευγάρι τη μορφή της «ιαπωνικής δουλείας» με σχοινί, γνωστή ως shibari.

Ερωτηθείς για το ποιο είναι «το κλειδί» για ένα καλό δωμάτιο σεξ. Η σχεδιάστρια έδειξε της τσάντα της… Mary Poppins με κόλπα, η οποία περιλαμβάνει σεξουαλικά παιχνίδια, όπως χειροπέδες και μαστίγωμα.

«Είναι ένα εργαλείο του εμπορίου με το οποίο έχω πάρει και προχωρήσει», είπε η Rose. «Η δουλειά μου είναι να μάθω τι θέλουν να φέρουν σε αυτό το δωμάτιο για να ενισχύσουν περαιτέρω τη σεξουαλική τους ζωή» πρόσθεσε.

Η σχεδιάστρια πάντως αρνήθηκε να απαντήσει αν έχει σχεδιάσει αίθουσες σεξ για διασημότητες – «επειδή υπέγραψα NDAs» δήλωσε.