Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του φυγά Κέισι Γουάιτ, ο οποίος το είχε σκάσει από φυλακή της Αλαμπάμα με τη βοήθεια σωφρονιστικού υπαλλήλου, με τα βρετανικά Μέσα να φέρνουν στο «φως» τα τελευταία της λόγια πριν αυτοκτονήσει.

Για τον 38χρονο είχε ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία, με τον φυγά να συλλαμβάνεται πριν μερικά 24ωρα, ενώ η σωφρονιστικός υπάλληλος -που πιθανότατα είχε ερωτική σχέση με τον Γουάιτ– άφησε την τελευταία της πνοή όταν αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψης.

Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε η αστυνομία φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί περνούν τις χειροπέδες στον δραπέτη, ο οποίος έχει αλλάξει λουκ σε σχέση με εκείνο που είχε στη φυλακή. Κοντοκουρεμένος και με γυαλιά ηλίου οδηγείται στο περιπολικό για να επιστρέψει ξανά στις φυλακές.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 38χρονος δεν αντιστάθηκε στη σύλληψη, ενώ τονίζουν ότι τα πράγματα μπορεί να είχαν πάρει χειρότερη τροπή, αφού στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν πέντε όπλα και φέρεται το αρχικό σχέδιο των Γουάτ πως ήταν να ανοίξουν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Παρόλα αυτά, άλλαξαν γνώμη τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα την αυτοκτονία της σωφρονιστικής υπαλλήλου και την σύλληψη του δραπέτη.

Ο Κέισι Γουάιτ και η Βίκι Γουάιτ

«Ας βγούμε έξω να τρέξουμε»

Η Daily Mail δημοσίευσε ένα ηχητικό από την καταδίωξη των Γουάτι, στο οποίο ακούγεται η σωφρονιστική υπάλληλος να φωνάζει στον 38χρονο να σταματήσει το αυτοκίνητο, γιατί παρουσιάστηκε πρόβλημα στους αερόσακους.

«Σταμάτα! Σταμάτα! Οι αερόσακοι σβήνουν!», φώναξε χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή η Βίκι Γουάιτ σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε σε πιο ήρεμο τόνο: «Ας βγούμε έξω να τρέξουμε».

Μάλιστα, λίγο πριν πατήσει την σκανδάλη και βάλει τέλος στη ζωή της, μερικοί από τους αστυνομικούς που τους κυνηγούσαν, ακούγονται σε μια διαφορετική κασέτα να λένε «έχει το δάχτυλό της στη σκανδάλη».