Τραγωδία στην Τουρκία, όπου ένα έφηβο πνίγηκε στον εμετό του και πέθανε την ώρα που είχε ανέβει σε ένα παιχνίδι που αποκαλείται «καμικάζι» σε λούνα παρκ της χώρας, σύμφωνα με τη Daily Mail, η οποία επικαλείται τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η οικογένεια της 19χρονης Zeynep Gunay υποστηρίζει ότι οι χειριστές αγνόησαν τις εκκλήσεις να σταματήσει το παιχνίδι όταν πρόσεξαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά την περασμένη Δευτέρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο λούνα παρκ Hayrola στην περιοχή Avcilar της Κωνσταντινούπολης.

Η Gunay, η οποία ήθελε να γίνει ψυχολόγος, πήγε στο λούνα παρκ για να χαλαρώσει και να διασκεδάσει, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχε δώσει, αναφέρει το δημοσίευμα.

Μια τελευταία φωτογραφία από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει το κορίτσι που φορούσε μια άσπρη μάσκα να περιμένει να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Οι πληροφορίες θέλουν την Gunay να χάνει τις αισθήσεις της την ώρα του παιχνιδιού και να κάνει εμετό.

Οι γονείς της ισχυρίζονται ότι ζήτησαν επανειλημμένως από τους χειριστές να σταματήσουν το παιχνίδι αλλά τους αγνόησαν. Υποστηρίζουν επίσης ότι όταβ τελικά σταμάτησε και την έβγαλαν αναίσθητη, οι χειριστές συμβούλευσαν «να την χαστουκίσουν δύο με τρεις φορές» για να τη βοηθήσουν να συνέλθει.

Σύμφωνα με τον θείο της Fatih Gunay, η οικογένεια της κοπέλας χρειάστηκε να καλέσει από μόνη της ασθενοφόρο καθώς οι εργαζόμενοι στο λούνα παρκ δεν πήραν στα σοβαρά την κατάσταση που επικρατούσε.

Η Gunay μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο Faith πιστεύει ότι η ανιψιά του πέθανε λόγω αμέλειας και σημείωσε πως η οικογένεια θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μετά τον θάνατό της βγήκαν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων και η 19χρονη θα μπορούσε να μπει στο πανεπιστήμιο που ήθελε για τις σπουδές της, σύμφωνα με τη Haberler.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει γίνει επίσημη καταγγελία στις αρχές ή αν οι καταγγελίες της οικογένειας ερευνώνται από την αστυνομία, αναφέρει το δημοσίευμα. Το λούνα παρκ δεν απάντησε αμέσως σε ένα αίτημα της MailOnline για να σχολιάσει την υπόθεση.