Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία ξεμπροστιάζει το Σοσιαλιστή Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, για τις πολυάριθμες ερωτικές του περιπέτειες.

Το βιβλίο, με τίτλο «Τα πάθη του Κράτους» του Ίβ Αζερουάλ υποστηρίζει ότι τον Αύγουστο, που το πρόγραμμά του θα είναι πιο χαλαρό, ο Φρανσουά Ολάντ θα παντρευτεί με την ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ.

Ο συγγραφέας μάλιστα αποκαλύπτει και πώς έγινε η γνωριμία των δύο εραστών.

Λέει δηλαδή ότι την Γκαγιέ σύστησε στον Ολάντ, τον Οκτώβριο του 2011, κατά την διάρκεια εκδήλωσης, ο στενός του συνεργάτης Ζουλιάν Ντρε που φλέρταρε και ο ίδιος εκείνο το διάστημα την ηθοποιό.

Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Στο βιβλίο, ο Ίβ Αζερουάλ γράφει ότι «εκείνη την εποχή ο υποψήφιος Ολάντ ήταν ζευγάρι με την Βαλερί Τριερβελέρ. Όσο για την Ζουλί Γκαγιέ είχε χωρίσει από τον άνδρα της και βρισκόταν σε άλλη σχέση».

Μάλιστα, ο συγγραφές υποστηρίζει ότι το πρόσφατο ενδιαφέρον του Φρανσουά Ολάντ για την πρώην του, Βαλερί Τριερβελέρ, είχε ως σκοπό να την αποτρέψει από το να εκδώσει βιβλίο για την απιστία του και πλέον σκέφτεται να αποκαταστήσει την κρυφή του σχέση.

Μάλιστα, μεταφέρει και άλλες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η Ζουλί Γκαγιέ είναι αυτή που πιέζει το Γάλλο Πρόεδρο να επισημοποιήσει τη σχέση τους.