Η αστυνομία της Ουάσιγκτον προχώρησε προσφάτως σε μία σύλληψη για μια υπόθεση που είχε χαρακτηριστεί ανεξιχνίαστη, καθώς οι έρευνες είχαν βαλτώσει εδώ και 10 χρόνια.

Η Unique Harris, μητέρα δυο παιδιών, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 9 Οκτωβρίου 2010 μέσα από το διαμέρισμά της, με τους δύο γιους της, 4 και 5 ετών, να κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιο.

Η αστυνομία συνέλαβε το Σάββατο τον 43χρονο Isaac Moye και τον κατηγορεί για τον φόνο της γυναίκας.

Σύμφωνα με την τότε κατάθεση των δυο παιδιών, οι τρεις τους έβλεπαν μια ταινία εκείνη τη νύχτα. Τα παιδιά πήγαν για ύπνο κάποια στιγμή και όταν ξύπνησαν η μητέρα τους έλειπε.

Η γυναίκα δεν βρέθηκε ποτέ και η υπόθεση παρέμενε σε αδιέξοδο εδώ και μια δεκαετία.

Το 2018, ο ανώτατος δικαστής της Ουάσιγκτον συμφώνησε να χαρακτηριστεί νεκρή η μητέρα, εκδίδοντας επίσημο πιστοποιητικό θανάτου.

Η μητροπολιτική αστυνομία της Ουάσιγκτον δεν μας είπε τι ακριβώς την οδήγησε στη σύλληψη του Moye, σύμφωνα ωστόσο με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε ο τηλεοπτικός σταθμός WTTG, ο άντρας ήταν εδώ και χρόνια ύποπτος.

Ο Moye ανακρίθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια των 10 αυτών ετών. Οι αρχές κατάφεραν τώρα, μέσω στίγματος GPS, να αποδείξουν ότι έμεινε εκείνο το βράδυ στο σπίτι της Harris…