Φτιαγμένο από εύγεστη σαμπάνια και σκόνη βρώσιμου χρυσού, αυτό το χριστουγεννιάτικο, σοκολατένιο γλυκό είναι μια… σκέτη αμαρτία!
Πρόκειται για το εορταστικό «cronut» (δηλαδή κάτι ανάμεσα σε κρουασάν και ντόνατ) του αρτοζαχαροπλαστείου Dominique Ansel Bakery, το οποίο φτιάχνεται με φρέσκια Brut Champagne και η γέμισή του είναι από σοκολάτα με 66% κακάο Valrhona Caraibe.
Επτά μήνες μετά την είσοδο των «cronut»στην «αγορά γλυκισμάτων», η ζήτηση για τα ομολογουμένως αρκετά παχυντικά εδέσματα όλο και αυξάνεται.
Οι διαδικτυακές παραγγελίες για τα χριστουγεννιάτικα «cronut» κοντεύουν να γίνουν… sold out, όπως σημειώνει η MailOnline.
Ο Dominique Ansel ξεκίνησε να φτιάχνει 50 την ημέρα, τον περασμένο Μάιο, όταν πρωτοπαρουσιάστηκαν στο κοινό του «Μεγάλου Μήλου». Τώρα βγάζει τουλάχιστον 350 κομμάτια τη μέρα, ενώ η ουρά των πελατών έξω από το κατάστημα… όλο και μακραίνει!