Ο 34χρονος Καναδός John Bryant από το Οντάριο μεγαλώνει μόνος τον 10χρονο γιο του, αυτό ωστόσο δεν του στερεί τη δυνατότητα, όπως λέει, να κυνηγά το πάθος του.

Τη μεταμφίεση σε γυναίκα και τα νυχτερινά σόου δηλαδή, καθώς ο μικρός τον ενθαρρύνει να το συνεχίσει και του έχει υποσχεθεί μάλιστα πως θα ακολουθήσει τα βήματά του όταν εκείνος φύγει από τη ζωή.

Ο συνιδιοκτήτης της Showgirls Entertainment άρχισε να ασχολείται με τα κωμικά drag shows πριν από 7 χρόνια, όταν είδε κάποιες drag queens να δίνουν τις παραστάσεις τους και ζήλεψε.

Με το μακιγιάζ πειραματιζόταν εδώ και χρόνια, όπως λέει, κι έτσι γεννήθηκε η καλλιτεχνική του περσόνα Lily Devine, το alter ego του στη σκηνή. Παρά το γεγονός όμως ότι έχει την αμέριστη υποστήριξη του μικρού, δεν βλέπουν όλοι με καλό μάτι τη δουλειά του.

Όπως το σχολικό περιβάλλον του μικρού Nicholas, που όχι μόνο δεν θεωρεί αρμόζον για έναν πατέρα να ντύνεται γυναίκα, αλλά έχει προκαλέσει κιόλας ανοιχτά την ταυτότητα του φύλου του. Ο μικρός αγαπά όμως τη Lily Devine και του αρέσει να τη μιμείται, φορώντας τις περούκες και τα ψηλοτάκουνα του μπαμπά.

«Ο γιος μου το λατρεύει απόλυτα», λέει ο John, «έχει μεγαλώσει γύρω από το σόου, κι έτσι δεν τον ενοχλεί καθόλου, φορά ακόμα και τις γόβες και τις περούκες μου κάνοντάς μου πλάκα».

Παραδέχεται ωστόσο πως «εννοείται πως δέχομαι κριτική και είμαι σίγουρος πως το ίδιο ισχύει και για κάθε άλλο με αυτό τον τρόπο ζωής και παιδιά. Με έχουν ρωτήσει αν το κάνω επειδή θέλω να είμαι γυναίκα και έχω θέματα με τον κόσμο και τους υπεύθυνους του σχολείου για το επάγγελμα που έχω επιλέξει»…