Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει την τρομακτική στιγμή που τέσσερις διαρρήκτες εισβάλουν σε σπίτι στην περιοχή του Μπέξλεϊ, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο κρατώντας μαχαίρι και τσεκούρι.

Ο γαμπρός του ιδιοκτήτη, Ρανζίτ Μπατσού έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο ζητώντας από όσους γνωρίζουν ή είδαν κάτι να ενημερώσουν την αστυνομία.

«Έκλεψαν το σπίτι του πεθερού μου στο Μπέξλεϊ στις 21:18 το βράδυ της 29ης Αυγούστου 2018. Έσπασαν την μπροστινή πόρτα, τελείως αποβράσματα, για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου. Ευτυχώς κανείς δεν ήταν στο σπίτι. Ο πεθερός μου μιλάει μέσα από το κουδούνι της εισόδου.

Ευτυχώς δεν έβλαψαν το σκυλί μας που είχαμε αφήσει σε ένα δωμάτιο. Ακούγονται να λένε κάποια στιγμή “είναι Ινδιάνοι φίλε” και έφεραν μαχαίρι και τσεκούρι. Επίσης είχαν ένα μπουκάλι που περιείχε πιθανότατα οξύ για να το πετάξουν σε περίπτωση που εμφανιζόταν κάποιος. Ο πεθερός μου φώναξε κάποιους γείτονες στο δρόμο, μπορείτε να δείτε έναν από αυτούς να τους κυνηγά».

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά και να διαφύγουν με ένα ασημί αυτοκίνητο.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Scotland Yard στην Sun: «Το θύμα κάλεσε την αστυνομία αφού ειδοποιήθηκε για τη διάρρηξη από το οικιακό σύστημα ασφαλείας. Αξιωματικοί έφτασαν στο σημείο εντός πέντε λεπτών από την ώρα της κλήσης, αλλά οι ύποπτοι είχαν διαφύγει. Οι ύποπτοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στο χώρο σπάζοντας την μπροστινή πόρτα. Έκλεψαν μετρητά και κοσμήματα. Οι τέσσερις ύποπτοι διέφυγαν με αυτοκίνητο που τους περίμενε, το οποίο πιθανότατα ήταν ασημί χρώματος. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις μέχρι τώρα, οι έρευνες συνεχίζονται».