Ένα 12χρονο κορίτσι που είχε εγκαταλείψει το σπίτι της από το βράδυ του Σαββάτου, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο ενός 31χρονου άνδρα που γνώρισε στο διαδίκτυο.

Η Μέγκαν Γουίλιαμς βρέθηκε στο όχημα του Ντάνα Μπρόμπεργκ στο Walton County, στη βόρεια Φλόριντα, περίπου 600 μίλια μακριά από την οικία της στο Margate της Φλόριντα.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο άνδρας μετέφερε το ανήλικο κορίτσι στο σπίτι του στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.

Οι γονείς τις 12χρονης έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου το πρωί της Κυριακής, καθώς η κόρη τους δεν επέστρεψε στο σπίτι το βράδυ του Σαββάτου. Η μητέρα της έψαξε τις κλήσεις και τα email της και βρήκε έναν άγνωστο αριθμό.

«Είναι προφανές ότι επέμενε να την γνωρίσει από κοντά και προσπαθούσε συνεχώς να μάθει την διεύθυνση και το τηλέφωνο της. Την πίεσε πολύ», δήλωσε η μητέρα της, Μελίσα Φορντ.

Οι αστυνομικές αρχές του Walton County εντόπισαν το αυτοκίνητο μέσω του κινητού του τηλεφώνου και ακινητοποίησαν αμέσως το όχημα.

«Είμαι ανακουφισμένη που είναι καλά. Η αστυνομία έκανε μια έξοχη δουλειά», συνεχίζει η μητέρα της.

Η 12χρονη ισχυρίζεται ότι ο ύποπτος άνδρας της είχε πει ότι είναι έφηβος, όταν μιλούσαν διαδικτυακά. Ο 31χρονος κρατείται από την αστυνομία και κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου.

«Εάν βρείτε ασυνήθιστες κλήσεις στο κινητό του παιδιού σας ή περίεργα email, εκτυπώστε τα και σημειώστε τους αριθμούς. Μην το αγνοήσετε, καθώς το διαδίκτυο αποτελεί ένα επικίνδυνο μέρος», ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας.