Το ενδεχόμενο ο μικρός Ben Needham, που είχε χαθεί στην Κω πριν από 21 χρόνια, να θάφτηκε κάτω από μπάζα μέσα σε εργοτάξιο, σε ένα τραγικό ατύχημα, διερευνά η Ελληνική Αστυνομία.

Η έρευνα για την υπόθεση αναμένεται να ανοίξει και πάλι καθώς η αστυνομία βάζει στο μικροσκόπιο ένα ανάχωμα κοντά στο σημείο που τον είδαν για τελευταία φορά. Οι αρχές του νησιού εργάζονται από κοινού με τη Βρετανική Αστυνομία και έχουν ζητήσει σκάνερ για τρισδιάστατη έρευνα κάτω από το έδαφος προκειμένου να ψάξει για οστά κάτω από την επιφάνεια.

Η μητέρα του, Kerry Needham, που επιμένει πως ο γιος της είναι ζωντανός, δεν πιστεύει πως θα βρεθεί κάτι. Η 40χρονη από το Σέφιλντ σοκαρίστηκε όταν έμαθε για το σχέδιο εκσκαφής στο σημείο, δίπλα σε ένα αγροτικό σπίτι όπου ο πατέρας της έκανε εργασίες ανακαίνισης.

Η Ελληνική Αστυνομία, γράφει η Daily Mail, αποφάσισε επισήμως να ανοίξει και πάλι την υπόθεση που έχει παγώσει για δεκαετίες, όταν ένας χειριστής εκσκαφέα είπε πως δούλευε σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο μικρός.

Ο Ben εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου του 1991, ενώ η μητέρα του τον είχε αφήσει στους γονείς της για να πάει στη δουλειά της.

Ο Eddie και η Christine Needham τον πήγαν στην αγροικία που ανήκε στο φίλο τους Μιχάλη Κυπράιο, όπου έφαγαν ενώ ο εγγονός τους έπαιζε στην αυλή. Ξαφνικά συνειδητοποίησαν πως δεν τον άκουγαν πια και δεν μπορούσαν να τον βρουν πουθενά, έτσι κάλεσαν την αστυνομία.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Kerry Needham με τους γονείς της το 1991

Η μητέρα του Ben επιμένει πως ο γιος της είναι ζωντανός

Ο Ben όταν εξαφανίστηκε

Πορτραίτα του Ben σε μεγαλύτερη ηλικία φτιαγμένα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή