Την έξωση από το διαμέρισμα της είχαν σαν αποτέλεσμα τα ολονύχτια πάρτι με βουβουζέλες που διοργάνωνε. Ο λόγος για μια 19χρονη στο Κεντ της Βρετανίας που συνήθιζε να βγάζει ανακοίνωση στο Facebook για τα πάρτι της προσκαλώντας τον κόσμο να φέρει και από μια βουβουζέλα. Οι γείτονες έκαναν λόγο για έναν εκκωφαντικό θόρυβο αφού σε κάθε πάρτι υπολογίζεται ότι συγκεντρώνονταν ακόμη και σαράντα άτομα τα οποία μπορεί να φυσούσαν ταυτόχρονα τις βουβουζέλες.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν και το μοναδικό πρόβλημα καθώς οι προσκεκλημένοι κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ ενώ έκαναν και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πολλοί από αυτούς μάλιστα κείτονταν μεθυσμένοι στους διαδρόμους του κτιρίου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων πολλοί αναγκάζονταν να παίρνουν υπνωτικά χάπια για να κοιμούνται τις νύχτες ενώ άλλοι αναγκάστηκαν να μετακομίσουν είτε προσωρινά είτε οριστικά. Η 19χρονη και μητέρα ενός παιδιού αγνόησε επιδεικτικά τις υποδείξεις των κατοίκων με αποτέλεσμα εκείνοι να καταφύγουν στη δικαιοσύνη και να πετύχουν τελικά την έξωση της.