Ελεύθερος σκοπευτής των βρετανικών ειδικών δυνάμεων, εξουδετέρωσε με μια μόνο βολή στο κεφάλι, έναν εκτελεστή του ISIS την ώρα που ο τρομοκράτης «δίδασκε» σε άλλους τζιχαντιστές το πώς να αποκεφαλίζουν τους αιχμαλώτους. Όπως αναφέρουν βρετανικά και αμερικανικά μέσα, περίπου 20 εξτρεμιστές λάμβαναν μέρος στην υπαίθρια «διδασκαλία» όταν ο «δάσκαλος» έπεσε νεκρός από σφαίρα βρετανού στρατιώτη που ανήκει στις τάξεις της ελίτ – η βολή έγινε από απόσταση 1200 περίπου μέτρων και με τη χρήση ειδικών σφαιρών, σύμφωνα με την daily mail.

Αυτόπτης μάρτυρας, ανέφερε ότι μετά το συμβάν, οι «μαθητές» σκόρπισαν τριγύρω, «τράπηκαν σε φυγή» εγκαταλείποντας την εστία τους μετά την τραγική γι’ αυτούς κατάληξη, που συνέβη σε ένα μικρό χωριό στη βόρεια Συρία.

Ο αυτόπτης, τόνισε στην Daily Express ότι ο ελεύθερος σκοπευτής έκανε χρήση όπλου Dan.338 με ειδικά κατασταλτικά για αποφυγή τυχόν θορύβου που πιθανότατα θα πρόδιδε τη θέση του.

«Τη μια στιγμή στεκόταν εκεί και την επόμενη, αναταράχτηκε το κεφάλι του», ανέφερε ο μάρτυρας. «Ο τρομοκράτης, παρέμεινε όρθιος για μερικές στιγμές, πριν καταρρεύσει και επικρατήσει πανικός. Ήταν ένα εξαιρετικά αδίστακτο και σαδιστικό άτομο, ήταν ο φόβος των ντόπιων», τονίστηκε.

ioit02